• Μας συγχωρείτε, αυτό το προϊόν δεν μπορεί να αγοραστεί
to-vivlio-pou-maresei-11

11,66 €

Το βιβλίο που μ’ αρέσει (1)

Έκδοση 11η (2011)

Περιγραφή Προϊόντος

Το βιβλίο αυτό περιέχει απλές και πρωτότυπες δραστηριότητες που καλύπτουν μεθοδικά όλους τους τομείς ανάπτυξης του παιδιού, σύμφωνα με το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, αναλυτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου. Η προσέγγιση αυτή γίνεται με πρωτότυπο και ευχάριστο τρόπο μέσα από τομείς ιδιαίτερα αγαπητούς στα παιδιά όπως είναι το παιχνίδι, η λογοτεχνία, και η καλλιτεχνική αγωγή. ΄Ετσι, οι γνωστικές δυνάμεις του παιδιού κινητοποιούνται και η μάθηση μετατρέπεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι χρωμάτων που θα ενθουσιάσει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους – εκπαιδευτικούς ή γονείς – που θα δουλέψουν μαζί τους.

Επιπλέον Πληροφορίες

ΣΧΕΔΙΑ

Σία Προβελεγγιάδου

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Εύη Τσακνιά

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

96

ISBN

960-7637-16-X

ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

2001

ΕΚΔΟΣΗ

11η (2011)

ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ελληνικά

Διαστάσεις 21 x 29 cm

Σχετικά με το συγγραφέα

Author

Η Ρούλα Παπανικολάου γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι διδάκτωρ νηπιαγωγός και ασχολείται με την Εικαστική Αγωγή και την Παιδική Λογοτεχνία. Πάνω σ’ αυτούς τους τομείς έχει γράψει πολλά βιβλία μερικά από τα οποία διανέμονται σε Παιδαγωγικά Tμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Το 1989 τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Καρδίτσας για το έργο «Η παιδική λογοτεχνία στο νηπιαγωγείο» (συνεργασία με την Τ. Τσιλιμένη). Επί 15 χρόνια δίδαξε το μάθημα των Εικαστικών στο Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Κάθε χρόνο επισκέπτεται πολλά σχολεία, κυρίως στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εύη Τσακνιά : Η Εύη Τσακνιά γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts στο Παρίσι και συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών της Μαδρίτης με μαθήματα λιθογραφίας και χαρακτικής. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικονογράφησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 1986 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Συνεργάζεται με περιοδικά, διαφημιστικές εταιρείες και κυρίως με εκδοτικούς οίκους στην εικονογράφηση βιβλίων. Τον Απρίλιο του 2004 έλαβε μέρος στην διεθνή έκθεση παιδικού βιβλίου της Μπολόνια (οργάνωση Εθνικό Κέντρο Βιβλίου) όπου η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα.