Αχ! κουνελάκι, κουνελάκι...

14,84 €

Αχ! κουνελάκι, κουνελάκι…

Έκδοση 5η (2009)

Τραγούδια, παιχνίδια, ποιήματα για πολύ μικρά παιδιά

Περιγραφή Προϊόντος

Μία συλλογή από προσεκτικά επιλεγμένα ποιήματα, τραγούδια και παιχνίδια με τα οποία τα παιδιά έρχονται σε επαφή κατά τη διάρκεια της προσχολικής ηλικίας.

Είπαν…

Μια εξαιρετική συλλογή από τα πρώτα ποιηματάκια, τραγούδια και παιχνίδια που μαθαίνουν τα παιδιά

Νατάσα Ξαρχάκου
Εφημ.Μακεδονία, 6 Αυγούστου 2000

 

…Πρόκειται για μια θαυμάσια έκδοση, με πλούσια εικονογράφηση… ΄Ενα βιβλίο «διαμαντάκι» που θα μαγέψει τον παιδόκοσμο και που η κάθε του σελίδα είναι μία έκπληξη!

Ντίνα Χατζηνικολάου, Ποιήτρια
Αθήνα, 1998

Επιπλέον Πληροφορίες

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

Εύη Τσακνιά

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

90

ISBN

960-7637-10-0

ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

1998

ΕΚΔΟΣΗ

5η (2009)

ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Ελληνικά

Διαστάσεις 14.5 x 21 cm

Σχετικά με το συγγραφέα

Author

Η Ρούλα Παπανικολάου γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι διδάκτωρ νηπιαγωγός και ασχολείται με την Εικαστική Αγωγή και την Παιδική Λογοτεχνία. Πάνω σ’ αυτούς τους τομείς έχει γράψει πολλά βιβλία μερικά από τα οποία διανέμονται σε Παιδαγωγικά Tμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ. Το 1989 τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Καρδίτσας για το έργο «Η παιδική λογοτεχνία στο νηπιαγωγείο» (συνεργασία με την Τ. Τσιλιμένη). Επί 15 χρόνια δίδαξε το μάθημα των Εικαστικών στο Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Κάθε χρόνο επισκέπτεται πολλά σχολεία, κυρίως στο εορταστικό πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εύη Τσακνιά : Η Εύη Τσακνιά γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts στο Παρίσι και συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών της Μαδρίτης με μαθήματα λιθογραφίας και χαρακτικής. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής και εικονογράφησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 1986 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Συνεργάζεται με περιοδικά, διαφημιστικές εταιρείες και κυρίως με εκδοτικούς οίκους στην εικονογράφηση βιβλίων. Τον Απρίλιο του 2004 έλαβε μέρος στην διεθνή έκθεση παιδικού βιβλίου της Μπολόνια (οργάνωση Εθνικό Κέντρο Βιβλίου) όπου η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα.